Sleutels voor innovatie in recreatie en ruimte

Het is voor ondernemers niet makkelijk om te innoveren op het snijvlak van recreatie en ruimte. Er moet een breed gevoelde urgentie zijn en een goed plan met oog voor de maatschappelijke meerwaarde. Bovendien moet rekening worden gehouden met een langdurig traject, wat ook financiële eisen stelt. Hoe krijg je dat als ondernemer allemaal geregeld? Daarover gaat het zojuist verschenen boekje: Sleutels voor innovatie in recreatie en ruimte. Een verkenning op basis van praktijkvoorbeelden.

Het boekje is een uitgave van de Stichting nnovatie Recreatie & Ruimte (STIRR). STIRR beschrijft hierin, op basis van een analyse van vijf voorbeeldprojecten, welke sleutelfactoren cruciaal zijn voor een succesvol project. Een project dat zowel rendement oplevert voor de ondernemer als bijdraagt aan de ruimtelijke kwaliteit.

STIRR heeft vanaf 2009 een aantal ondernemersprojecten gevolgd en met kennis ondersteund. Deze projecten fungeren als pilots waar andere ondernemers – maar ook allen die met ondernemers te maken hebben – van kunnen leren.

Het boekje ‘Sleutels voor innovatie in recreatie en ruimte’ laat zien wat in een bepaalde context wel of niet heeft gewerkt, en waarom. Dat helpt om ook in nieuwe situaties slimmere oplossingen te kiezen.

U kunt het boekje downloaden in pdf.
Mooier is een gedrukt exemplaar; dat kunt u bestellen bij secretariaat@kenniscentrumrecreatie.nl.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten en getagd, . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *